Menu

Even voorstellen

Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Miranda Laenen en ik ben de trotse eigenaar van Trimsalon Miranda.
Vroeger zei ik altijd al dat ik “iets” met dieren wilde gaan doen. Na de middelbare school ben ik dan ook de opleiding voor dierverzorging in Horst gaan volgen. Vanuit mijn stage voor deze opleiding ben ik met Dierenpension Eilers in contact gekomen. Na deze stage ben ik bij Dierenpension Eilers blijven werken.

In de jaren daaropvolgend ben ik de cursus hondentoiletteren aan het huisdier- en kennis instituut gaan volgen en heb deze met succes in 2005 afgerond. Vanaf die dag ben ik dus gediplomeerd hondentrimster.
Na jaren met veel plezier bij Dierenpension Eilers te hebben gewerkt ben ik in juli 2015 voor mezelf begonnen.
Trimsalon Miranda is net als voorheen gevestigd op het terrein van Dierenpension Eilers en u kunt nog steeds uw hond tijdens zijn of haar verblijf laten trimmen of wassen. Trimsalon Miranda staat ook dan voor u klaar.

Trimsalon Miranda is lid van de ABHB
ABHB is de afkorting voor de Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf en is de Nederlandse vakvereniging van gediplomeerde hondentrimmers
Voor u als klant betekent dit dat uw hond bij mij in professionele, gediplomeerde en vertrouwde handen is!

De ABHB behartigt de belangen van de officieel gevestigde en gediplomeerde trimmers en bewaakt de kwaliteit door middel van een vakblad, specialisatiecursussen, EHBO-cursussen, het vasthouden aan diploma-eisen en promotie naar de consument. Tevens houdt de ABHB vast aan de vakbekwaamheidseisen en een vakdiploma.